I morgen avgjøres juleferien – Haslum

I morgen avgjøres juleferien

Morgendagens semifinale mot Fyllingen i Bergen blir avgjørende for juleferien til alle i Haslum. Med seier skal vi spille NM-finale i romjula, og julefeiringen litt anderledes enn for mange andre.

Det har jo nesten blitt en tradisjon at Haslum HK er i Spektrum i romjula. En tradisjon vi vil videreføre også i år. For juleferien tar vi gjerne i hallen, og vi kan godt begrense oss litt ved julebordet. Vi skal til Spektrum!!

I morgen står det siste hinderet foran oss. Fyllingen Bergen i vestlandets hovedstad. Ingen enkel oppgave, men vi har ikke tapt der på mange år. Vestlendingene har vist god form, og det er kun Haslum som har slått de i serien i år. Også det var i Bergen. Det er derfor et heltent Haslumlag som entrer parketten i Framohallen i morgen, for å fylle baggasjen med cupfinalebilletter.

Det kan meldes om en god trening i går, mandag, og at de gutta som har vært skadet er på vei tilbake. I dag er det siste finpuss på detaljer, slik at vi kan lure Fyllingen sitt 5:1 forsvar.

Vi gleder oss!