Vi er i semifinalen – Haslum

Vi er i semifinalen

Det ble en thriller av en kamp i Nadderudhallen onsdag kveld. Haslum tok imot ØIF Arendal til kvartfinale i cupen. Vertene stod seirende igjen etter 60 minutter. 30-27 lyste det fra måltavla.

Et heltent hjemmelag tok raskt initiativet i foran 450 tilskuere i Nadderudhallen. Et godt forsvar la grunnlaget for at ØIF bare hadde scoret 1 mål etter 10 minutters spill. Da hadde 5 haslumspillere notert seg med mål i kampprotokollen og hjemmelaget ledet 6-1. ØIF tok timeout, fikk summet seg og tok sakten men sikkert inn forspranget vi hadde fått. De var flinke til å utnytte våre feil med kontringer. Etter 20 minutter var lagene like langt. 9-9. Resten av omgangen fulgte lagene hverandre tett, men stort sett med Haslum 1-2 mål foran. Til pause ledet hjemmelaget 14-13.

2. omgangen ble også jevn. Haslum spilte til tider veldig bra i angrep, men det lakk mer bakover. Etter 20 minutter var ØIF foran for første gang i kampen. Når det gjensto 6 ,imutter ledet de fortsatt med ett mål, men Hampus ble taklet stygt og dommeren ga en Arendalspiller 2 minutters utvisning. Etter det klarte ikke bortelaget å score flere ganger, og kampen endte med 3-måls seier 30-27.

Dette var et stort steg i riktig retning etter tapet for Follo sist. Nå gleder vi oss til trekningen og semifinal mot Elverum, DHK eller Fyllingen.