Onsdag brytes forbannelsen?? – Haslum

Onsdag brytes forbannelsen??

Onsdag er det ny kamp i Postenligaen. Follo er verter og vi er gjester. Dette har ikke alltid gått så bra, men nå er vi sikre på at forbannelsen brytes.

I fjor startet vi sesongen med tap for Follo i den nye FolloTrykk Arena. Det var det tredje tapet på rad borte mot Follo i serien. Onsdag er vi allikevel temmelig sikre på at Haslumgutta vinner og tar sin fjerde seier i Postenligaen.

For Follo blir dette lagets andre seriekamp. De har hatt en lang pause etter at de tapte stort for Runar. Perioden har de brukt bl.a. på å hente inn ny målvakt, som spiller sin første kamp mot bæringene.

Vi gleder oss til å måle krefter mot Jan-Ivar sine menn, og skal reise hjem med 2 poeng i baggasjen.

Vi trenger din hjelp, og håper du tar turen til FolloTrykk Arena onsdag kl. 18.30