Seier over Bodø – Haslum

Seier over Bodø

Det ble en forventet seier over Bodø i Nadderudhallen onsdag kveld. Gjestene reiste hjem med 21-27 tap i baggasjen

Det var ingen spesielt god kamp av Haslum onsdag. Særlig 1. omgang viste at gutta har mye å gå på. Laget gjorde veldig mange tekniske feil og godt forsvarsspill ble ikke utnyttet til kontringer som laget er kjent for. Allikevel gikk hjemmelaget til pause med en 11-9 ledelse. Mye av æren for dette skal Keeper Henrik «Henki» Tovaas ha. Han reddet mange distanseskudd, noe som ga forsvaret den tryggheten de trengte.

Etter pausen var det et mye bedre lag man så på parketten. Forsvaret var bra, og de tekniske feilene langt færre. Kenneth traff på en del distanseskudd og Hampus var hele tiden en trussel på høyrebacken. Alt i alt en ikke veldig imponerende kamp av bæringene, men det ble en klar seier og 2 nye poeng i jakten på medaljer i Postenligaen.

Haslun HK – Bodø HK 27-21 (11-9)

Målscorere Haslum: Kenneth Klev 6, Hampus Jildenbäck 5, Einar Riegelhuth Koren 4, Martin Gravdal Haldorsen 4 (3), Sebastian Barthold 3, Simen Strømberg 2, Nicolay Hauge 2, Thomas Kristensen 1

Toppscorer Bodø: Jan Ivar Buljo 5

Haslum: 1 x 2 min

Bodø: 1 x 2 min + rødt kort