Surt tap mot Runar – Haslum

Surt tap mot Runar

Det var på forhånd spådd å bli en tøff kamp mot Runar, men håpet om seier var til stede før kampstart.

Runar fikk raskt overtaket i kampen og gikk tidlig opp i ledelse i den fullsatte Runarhallen. Hjemmelaget kjempet seg til seg til en 3-1 ledelse og gjennom hele første omgang klarte de å holde Haslum minst to mål bak. Til pause var stillingen 19-15 til Runar, etter to raske scoringer på tampen av omgangen.

I andre omgang var Haslum nære på å ta igjen hele forspranget, men tekniske feil og skuddbom gjorde at Haslum aldri klarte å komme ajour. Mot slutten av kampen dro Runar fra og ledet på det meste med syv mål. Kampen endte til slutt 35-30 og Haslum måtte reise hjem til Bærum uten poeng.

Trenerene er skuffet

Ass. trener Tarjei Sundal var langt fra fornøyd med kampen.

– Vi slurver for mye i alle faser i spillet og vi får ikke satt forsvaret. I tillegg er våre målvakter klart svakere enn Simen Hansen i Runarmålet.

Selv om det var mye som ikke stemte i kampen mot Runar, var det noe som var positivt. Einar Riegelhuth Koren ble toppscorer med åtte mål.

– Einar gjør en bra jobb i 2. omgang, Hampus Jildenbäck og Simen Strømberg er også gode for oss!