Einar gleder seg til å komme hjem! – Haslum

Einar gleder seg til å komme hjem!

Onsdag står Haslum foran en av sesongens største utfordinger, når laget møter Runar i Sandefjord. Med to poeng i denne kampen, vil Haslum ha et godt utgangspunkt i toppen av årets Postenliga. Etter seier borte mot FyllingenBergen i første seriekamp, er bortekampene mot Runar og Elverum skjebnekamper, hvor poeng kan bety mye når kampen om seriegullet tilspisser seg.

Haslums kaptein, Einar Riegelihuth Koren, er midt i en turnusperiode i legestudiene og er for tiden stasjonert i Moss. Einar finner likevel tid til å lede laget sitt mot Runar og er klar for utfordringen som venter.

Einar startet sin fantastiske håndballkarriere i nettopp Runar, men strekspilleren er klar for å gi Runar hard kamp om poengene.

– Det er viktig at vi gjør en god angrepskamp og kommer oss hjem, nevner Einar om fokuset Haslum har før onsdagens kamp.
 

 

Utgangspunktet før kampen tyder på at Haslum har hatt et godt tak på Runar de siste sesongene. Selv om Haslum har mistet noen profiler, har guttene vist gode takter så langt i sesongen. I de to foregående sesongene har lagene møttes fem ganger, hvor fire har endt med seier til bæringene og en kamp med uavgjort resultat.