500 fikk se flott håndball – Haslum

500 fikk se flott håndball

Etter å ha slitt mot ØIF Arendal i fjor, var det mange spente mennesker i Nadderudhallen lørdag ettermiddag. De 500 fremmøtte fikk derimot fort senket pulsen. Haslum var solide fra A-Å.

Da Sondre Paulsen satte inn ØIF Arendals første mål, hadde klokka gått i 10 minutter og fem Haslumspillere funnet nettmaskene for hjemmelaget.

Laget som slo Haslum flere ganger i fjor, så ut som læregutter mot et solid forsvar, og det var aldri noen tvil i Nadderudhallen lørdag ettermiddag. Bæringene fortsatte der de slapp i siste seriekamp, og tok ledelsen i Postenligaen.

Til pause hadde hjemmelaget bare sluppet inn 8 mål, mens Svenn Medhus i ØIF`s mål hadde hentet ballen ut av nettmaskene 15 ganger. I realiteten var kampen avgjort på det tidspunktet. 2. omgangen var solid, og hjemmelaget ledet på det meste med 11 mål. Særlig gøy var det at Kenneth Klev viste seg frem som den skytteren han er. Han endte på 8 mål, og ble kåret til banens beste spiller.

Kampfakta:

Haslum HK – ØIF Arendal 29-22 (8-15)

Målscorere Haslum: Kenneth Klev 8, Hampus Jildenbäck 5, Thomas Kristensen 5 (3), Sebastian Barthold 3, Simen Strømberg 3, Einar Riegelhuth Koren 2, Martin Gravdal Haldorsen 1, Anders Røe 1, Besard Hakaj 1

Toppscorer ØIF Arendal: Eirik Heia Pedersen 4