Seier i sesongåpningen – Haslum

Seier i sesongåpningen

Haslum startet Postenligaen med seier 33-30 over Fyllingen i Bergen. En av sesongens vanskeligste kamper er dermed unnagjort, og "nye" Haslum bestod prøven.

Kampen åpnet strålende for Haslum HK. 6:0-forsvaret var bunnsolid, og kontringene sørget for at det stod 2-7 på tavla etter 8 minutter. Derfra og ut omgangen var det Fyllingen som overtok. Vi gjorde mange feil i kontrings og angrepsfase, noe som resulterte i kontringer fra bergenserne. Til pause førte hjemmelaget med 15-13 ledelse.

I 2. omgangen la vi om til et 5:1 forsvar. Dette førte til bedre kontrings- og ankomstspill, og sakte men sikkert overtok vi ledelsen. Til slutt endte det med 33-30 seier.

Særlig gledelig var det at våre kantspillere hadde så god uttellingsprosent. 11 mål på 12 forsøk er imponerende!

Gøy var det også å se Hampus og Hauge som spilte svært godt i 2. omgang.

Gratulerer også til Thomas som scoret 10 mål og ble vår toppscorer.