Storseier over Bodø HK – Haslum

Storseier over Bodø HK

Etter en veldig god 1. omgang, og en solid 2. omgang vant Haslumgutta til slutt 36-24 over Bodø i cupens 4. runde onsdag kveld. Det var stor kvalitetsforskjell på lagene og til tider veldig gode prestasjoner i Nadderudhallen.

Det var kun jevnt i 6 minutter i Nadderudhallen onsdag. Deretter sa vertskapet takk for seg. Anført av et godt forsvar, en god Trond Tjemsland i mål og hurtig kontra og angrepspill, hadde ikke Bodø-væringene en sjanse til å matche bæringene. Etter 10 minutter stod det 7-4 på tavla, og hjemvendte Kenneth Klev hadde scoret 3.

Etter 20 minutter stod det hele 13-5, og til pause ledet Haslum med 20-11.

2. omgangen ble en transportetappe, hvor hjemmelaget fikk prøvd forskjellige konstulasjoner både i forsvar og angrep. På tavla var det jevnere, men kampen endte til slutt med 36-24 seier og avansement til kvartfinalen.

Hvem motstanderen blir, trekkes i morgen, torsdag kl. 12.00.

4. runde NM, herrer

Haslum HK – Bodø HK 36-24 (20-11)

Mål Haslum: Einar Riegelhuth Koren 6, Kenneth Klev 5, Anders Røe 5 (2), Thomas Kristensen 3, Sebastian Barthold 3 (1), Simen Strømberg 3, Martin G. Haldorsen 3, Nicolay Hauge 2 (1), Hampus Jildenbäck 2, Bård Egil Tobiassen 2,

Toppscorer Bodø: Endre Langaas og Jan Ivar Buljo, begge 4