Årets første hjemmekamp – Haslum

Årets første hjemmekamp

Vi har kommet til 4. runde i cupen, og Haslum HK trakk Nord-Norges storlag Bodø HK. Det blir en tøff og spennende kamp som du bør få med deg.

Veldig spesielt blir det for Hampus Jildenbäck(bilde) som skal måle krefter mot laget han spilte for i fjor. Hampus ble toppscorer for Bodø, og en av de viktigste brikkene til at nordlendingene vant 1. divisjon sist sesong.

Bodø har vist gode takter i oppkjøringskamper, og er et lag som på sitt beste kan skape problemer for enhver motstander i Postenligaen. Nå har imidlertid våre menn tenkt å vise gjestene at Haslum er bedre. Vi skal vise Haslumpublikummet at Nadderudhallen er vårt fort og vår arena. Møter du opp i hallen vil du få se alle de nye spillerne våre for første gang i Nadderudhallen.

Møt opp og  hjelp gutta på vei mot Spektrum, det har jo blitt tradisjon!!