Snipp, snapp, snute! – Haslum

Snipp, snapp, snute!

Haslum HK klarte ikke å kvalifisere seg til mesterligaen, da laget tapte for Metalurg søndag ettermiddag.

Bærumslaget klarte aldri å komme opp på sitt høyeste nivå mot gode makedoniere, og kampen endte til slutt med 20-30 tap. Med det ble det en 2. plass i kvalifiseringsgruppa, og laget skal nå inn i 3. rundes kvalifisering til den nye europacupen.

Det startet på verst tenkelig måte for Haslum. Laget kom raskt bak i målprotokollen, og etter 10 min ledet Metalurg hele 8-2. De unge Haslumspillerne gjorde mange tekniske feil, og slet med å få ballen forbi en god Stanic i makedonernes mål. Utover i omgangen ble det jevnere, gutta spilte bedre, men de lå allikevel bak med 8-16 til pause.

2. omgangen var bedre fra hjemmelagets side, men de klarte aldri å ta noe særlig innpå de storvokste makedonerne. Det var et skuffet publikum og skuffede gutter som forlot banen etter å ha tapt med 10 mål.

Men, vi velger å se fremover. Nå er det cupen og serien som gjelder. Allerede tirsdag skal gutta spille cup-kamp mot Herulf. Deretter blir det mye god trening før serieåpningen 22. september mot Fyllingen. Vi gleder oss til det som kommer, takker for fantastisk støtte fra publikum og alle som har hjulpet til under arrangementet.

Haslum HK – Metalurg Skopje 20-30 (8-16) Tilskuere: 1145

Mål Haslum HK:

Thomas Kristensen 3, Sebastian Barthold 3, Anders Røe 3, Hampus Jildenbäck 3, Nicolay Hauge 2, Simen Strømberg 2, Bård Egil Tobiassen 1, Einar Riegelhuth Koren 1, Martin Gravdal Haldorsen 1, Kenneth Ryvoll Klev 1

Toppscorer Metalurg:

Filip Mirkulovski 8