Rett Bemanning på lag med Haslum HK – Haslum

Rett Bemanning på lag med Haslum HK

Haslum HK er så heldige at vi blir støttet av lokalt næringsliv og vi er veldig glade for at Rett Bemanning har gått inn som hovedpartner for Champions League-arrangementet i helgen.

Støtten fra Rett Bemanning bidrar til at arrangementet blir best mulig. De vil være representert på gulv og rundt banen, som den eneste aktøren fra Norge, sammen med EHF sine partnere.

Administrerende direktør i Rett Bemanning, Jon Vigdal, gleder seg til en spennende helg.

– Jeg har fulgt Haslum HK i mange år og tror Champions League kvalifiseringen blir veldig spennende. Haslum har bra sjanser i helgen!

 

Rett Bemanning og håndball er en bra match

Rett Bemanning har to kontorer i Bærum, både i Sandvika og på Lysaker. I tillegg ligger hovedkontoret i Karenslyst Allé på Skøyen. Den lokale tilhørigheten var en viktig faktor i valget om å støtte Haslum HK, i tillegg til at de synes det er spennende å kunne satse på lokale aktører.

– Det er to grunner til at Rett Bemanning har valgt å gå inn som hovedpartner. For det første er Rett Bemanning et nasjonalt selskap, men vi har sterk lokal tilhørighet. Vi har to kontorer i Bærum, så vi er veldig opptatt av det lokale næringslivet her. I tillegg er håndball som idrett noe vi kan identifisere oss med og som har riktig profil i forhold til våre verdier, forteller administrerende direktør engasjert.

 

Videre i sesongen

Jon Vigdal er optimistisk med tanke på Haslums sjanser videre i sesongen. Det viktigste Haslum har å spille på er satsningen på rekruttering av nye, unge spillerne.

–   Jeg tror Haslum går til topps i år også. Den største grunnen til det er ikke bare at Haslum har et meget bra mannskap, men det satses også hardt på bemanning og rekruttering. Det finnes mange dyktige, unge spillere som Haslum jobber med å utvikle videre, sier Jon Vigdal.

 

Rett Bemanning på tribunen

Jon Vigdal viser med den inngåtte partneravtalen at han brenner for Haslum.

– Haslum har bra sjanser i helgen! Jeg gleder meg til å sitte på tribunen og heie Haslum frem til videre Champions League-spill, avslutter direktøren.

 

Vi er veldig glade for å ha Rett Bemanning med på laget og håper også du møter opp i Rykkinnhallen lørdag fra klokken 12:00!