Mange ubesvarte spørsmål for Haslum – Haslum

Mange ubesvarte spørsmål for Haslum

Quality cup i Malmø var siste kamparena før det braker løs i CL-kvalikk lørdag om en uke. Varierende kvalitet gjør at mange spørsmål fortsatt står ubesvarte.

Lørdag kveld landet Haslum HK sine menn på Gardermoen etter 2 døgn i Sør-Sverige. Det har vært Quality-cup med Haslum, Malmø HK, Kristianstad og Falk.

Mange nye spillere har slitt med å finne den riktige timingen, og det står mye arbeid før kampene neste helg. Det fine er at vi vet kapasiteten finnes i laget. Nå gjelder det bare å få det ut i gode prestasjoner.

Torsdag kveld var det Falk som var motstandere. Kampen vant Haslum enkelt, men det var ikke den flyten gutta hadde med seg fra kampene i Tyskland.

Fredag ble det tap for Kristianstad etter en dårlig periode i 1. omgang som ødela mye. Periodevis bra spill, men også store perioder hvor det var rusk i maskineriet.

I dag, lørdag, var det «Proppen» sitt lag som stod på motsatt banehalvdel. Etter en fantastisk start, hvor vi ledet 5-0 ble det tyngre utover i omgangen. Gutta slet med å finne nettmaskene bak Skåningene, og det ble til slutt tap 35-28.

Gutta og støtteapparat er litt skuffet nå, men det er om en uke det gjelder. Da skal vi ha finpusset alle detaljer og kvalifisere oss til Velux EHF Champions League.