Seier over Falk – Haslum

Seier over Falk

Haslum er i gang med siste turnering i oppkjøringen. Quality Cup i Malmö

Det ble en enkel seier over Falk i den første kampen i Quality cup i Malmö, torsdag kveld. I en ikke altfor velspilt kamp, ble vestfoldingene beseiret med 7 mål.

For fjerde gang reiser Haslum HK på tur til tidligere trener Jan «Proppen» Karlsson og hans Malmö. Klubben i syd-Sverige arrangerer turnering med 4 lag, som gir god matching foran neste helgs kvalifisering til Champions league. I tillegg til Falk, er Malmö og Kristanstad motstandere.

Kampoppsettet er følgende:

Fredag kl. 17.30   Haslum HK – Kristianstad

Lørdag kl. 14.30  Malmö – Haslum HK

 

Kampfakta

Haslum HK – Falk 31-24 (15-10)

Anders Røe 8, Nicolay Hauge 5, Hampus Jildenbäck 3, Sebastian Barthold 3, Håvard Johannesen 3, Simen Strømberg 3, Bård Egil Tobiassen 2, Einar Riegelhuth Koren 1, Martin Gravdal Haldorsen 1, MArius Motrøen 1, Petter Skarpnes 1