Hei alle Haslumvenner! – Haslum

Hei alle Haslumvenner!

En liten hilsen fra Sør-Frankrike, jeg har kommet meg på plass og alt er bra. De første 4 ukene var knallharde, mye trening, lange økter, veldig varmt og mye å sette seg inn i. Men ting er spennende og morsomt, så dagene flyr.

Fritiden tilbringes ofte på stranden for å kjøle ned kroppen, 35-40 grader er slitsomt i lengden. Innimellom all trening, beach etc, så er det franskkurs. Er vrient dette språket, men ordner seg nok. Hverken trener, fysio eller lege snakker engelsk, så da blir kommunikasjonen litt anstrengt.

Ser at Haslumgutta leverer sterke prestasjoner i oppkjøringen, det er morsomt for ett rødt-hjerte å lese. Snakket selv med Bjarte etter kampen i helgen og han sa mye bra om laget. Gleder meg masse til å følge gutta gjennom sesongen, sikker på at dette blir knallbra.

Håper på å komme meg hjem en helg, så jeg får sett en kamp i Nadderudhallen.

 

Ses rundt alle håndballvenner!

 

Bon soir!

Erlend