Uavgjort mot BSK/NIF – Haslum

Uavgjort mot BSK/NIF

Det var 2 reduserte lag, med mye tung trening i beina som entret parketten i Haslum hallen onsdag kveld.

Etter svært gode prestasjoner i Tyskland sist helg, hadde 110 tilskuere kommet til Haslumhallen for å se nye og gamle spillere. Dessverre ble det ingen «stor» kamp. Til det var sløsingen med sjanser alt for stor. Kampen endte 26-26 etter at Haslum HK ledet med 4 mål til pause.

Kampen startet bra for hjemmelaget. Forsvaret var solid, og Henki tok mange av skuddene som kom mot mål. Dessverre klarte ikke bæringene å omgjøre forsvarsarbeidet i kontringer som endte med mål. Skuddene var for dårlige for BSK/NIF sine gode målvakter. Det ble derfor ikke mer enn 4-måls ledelse til pause.

I 2. omgang klarte Haslumgutta aldri å komme skikkelig i gang. Det ble bare nesten! Gutta var slitne, og det var tydelig at de merket den siste ukas hardkjør.

Alen Mistric var tilbake på banen i dag. Det var gøy å se Alen i aksjon. Han opererte skulderen sin i januar 2011, og dette var hans første kamp etter en lang skadeperiode. Unggutten fra Rykkin har vært tålmodig og flink i hele perioden. Nå satser vi på at han gradvis kan spille mer.

Gledelig var det også at Petter Skarpnes gjorde en god jobb på høyrekanten. Unggutten på 18 år ble tatt opp i A-lagsstallen i år. Han scorte 2 mål på 2 forsøk.

Nå får gutta langhelg. Vi tar fri fra fellesaktivitet frem til mandag. Da blir det en ny hektisk uke, hvor vi blant annet skal til Malmö, hvor vi skal spille 3 kamper.

Dagens kamp ble spilt uten Simen Strømberg, Kenneth Klev, Kristoffer Kleven Moen, Bård Egil Tobiassen.