Hjem med kofferten full… – Haslum

Hjem med kofferten full…

Vi var som kjent så heldig å bli invitert til Klaus Miesner Turnier i Ilsenburg, i nærheten av Nicolays tidligere klubb, Magdeburg.  For uten om oss stilte Bundesligalagene; Rhein Neckar Löwen, Balingen og Magdeburg, samt de sveitsiske mesterne Kadetten Schafhausen og det svenske topplaget GUIF.  Dette har gitt oss suveren matching fram mot kvalikken til Champions Leauge og seriestarten mot Fyllingen 22.09.

 

Som trener og spiller, ser man jo opp til de beste.  Og Rhein Neckar Löwen kan skilte med verdensspillere på de fleste plasser.  Startoppstillingen mot Haslum var følgende:

Målvakt: Nicklas Landin (Danmark)

Venstre kant: Uwe Gensheimer (Tyskland)

Venstre bak: Kim Ekdal (Sverige)

Midtre bak: Sarko Sesum (Serbia)

Høyre bak: Alexander Petterson (Island)

Linjespiller: Guardiola (Spania)

Høyre kant: Steinhauser (Tyskland)

 

Å få de aller beste så tett på seg er i seg selv en inspirasjon.  Hva gjør de, hvilke egenskaper besitter de og ikke mist hvordan fysikk har de.  Vi har mye å lære og vi ”sugde” til oss alt vi kunne.

 

Kampene gikk også bra, vi spilte opp mot hva vi kan prestere akkurat nå!  Dessverre noen småskader og sykdom, men respektable resultater allikevel.

Haslum – Kadetten tap med 2

Haslum – Rhein Neckar Löwen tap med 6

Haslum – GUIF tap med 2

 

Det ligger noen bilder på: http://www.facebook.com/rnloewen, klikk deg inn og se på  bl.a Besard og Uwe.

 

Høyepunktet var selvsagt da vi ledet med 15-16 til pause over Løvene.  Uten å gå i detalj så vil jeg si at vi her gjorde en av våre aller beste prestasjoner oppkjøringmessig noensinne. Dette gir oss inspirasjon til å stå på og utvikle oss videre, ta hver enkelt til nye steg mot både landslag og på klubbplan.  Nå gleder vi oss ekstra mye til CL-kvalikken 08-09-spetember i Rykkinnhallen.

Håper på å se deg der!  Vi trenger hjelp og støtte.

 

Og kofferten var til slutt så full, at glidelåsen sprakk på veien hjem.

 

NB!

Neste kamp for de som er interessert i å se på oss, er førstkommende onsdag (22.08) mot BSK i Haslumhallen kl 18.30.

 

Hilsen Tom-Eirik