Tom-Eirik fornøyd – Haslum

Tom-Eirik fornøyd

Kampen var jevn, men til slutt måtte Haslum sine gutter se seg slått med 25-23.

Det var ingen lett motstander som stod på motsatt banehalvdel i fredagens kamp i Røykenhallen. Ystad ble nummer 2 i den svenske elitserien i fjor, og tapte semifinalen i sluttspillet mot Sävehof som er klare for Champions league.

Haslum på sin side stilte uten Kristoffer Kleven Moen og Kenneth Klev, som begge er skadet.

Vi tok en prat med trener Tom-Eirik Skarpsno rett etter kampen.

Hva tenker du om kampen, Tom-Eirik?

– Helgens kamper skal brukes til å gi spilletid til mange. Målet er at de nye spillerne skal komme litt inn i systemer, og at vi får satt fokus på det vi har jobbet med de 2 siste ukene. Med det som utgangspunkt er jeg godt fornøyd med kampen.

Ja, hva har dere jobbet med, og hva var fokuspunktene i dagens kamp?

– Vi sa til gutta før kampen at det var forsvar og kontra som var viktig. Det etablerte angrepet var ikke det viktigste i dag. Jeg synes vi allerede har kommet langt med kontringsfasen, og forsvarsspillet er også bra til tider.

Hva vil du si om nyervervelsene til Haslum?

– Jeg synes de klarte seg veldig bra. Besard gjør mye bra bakover, men har fortsatt en del å jobbe med i angrepspillet. Simen viste at han har funnet kommunikasjonen med Einar på linja, og gjør mye bra i angrep. Hampus setter stort tempo og er veldig flink til å satse skikkelig i duellene. Dette skaper ofte overtall. Skikkelig gøy.

I morgen er det Elverum som er motstander. Hvordan tror du den kampen blir?

– I morgen hviler vi en del spillere, og lar enda flere av de unge få prøve seg. Det blir gøy å se om de har blitt «litt mer menn» i løpet av sommeren. Vi skal fortsette å spille tøft i forsvar og kontre. Alltid morsomt å møte hedmarkingene.

Lykke til!