Gutta samlet igjen! – Haslum

Gutta samlet igjen!

Etter 4 uker med fri fra felles aktivitet, samles alle gutta i dag til første fellestrening. Det kan meldes om en gjeng sultne, sugne og klare gutter som har mange mål for sesongen. Vil du se de nye i aksjon, kan du ta turen til Haslumhallen i dag, mandag, kl 17.00.

De 4 siste ukene har gutta trent på egenhånd. Veldig mange har også vært med på diverse landslag, og fått litt håndballmatching også i sommer. Det er ihvertfall sikkert at det har blitt lagt ned mange slitsomme treningsøkter i øsende regnvær, stekende varme, på fjellet, på stranda eller i de dype skoger. Det har blitt løftet jern, og løpeskoene er nok også ganske slitt. Grunnlaget for en lang og tøff sesong er lagt.

Nå er det 6 uker til vi skal spille kvalifisering til Champions league. I denne perioden skal laget lære hverandre å kjenne. Det skal spilles mange treningskamper mot gode motstandere, slik at Haslum klarer å matche motstanderne i kvalikken og i den hjemlige serien.

Hjertlig velkommen til årets nye ansikter. Kenneth, Kristoffer, Hampus, Simen og Besard.