Gode landslagskamper – Haslum

Gode landslagskamper

Forrige uke spilte landslaget Scandinavian Open, og fem Haslumspillere var med når et ungt norsk lag møtte OL lagene til Danmark og Sverige.

(Du kan lese mer om kampene på linkene lenger ned på siden).

For Sverige, Danmark og Serbia var Scandinavian Open de siste testkampene før avreise til OL i London, og de stilte derfor med det beste de har å by på.

Norge benyttet anledningen til å se fremover, og stilte med noen av de spillerne som kan være aktuelle for «nye» Norge. Det var derfor et Norge for OL 2016/2020 som møtte OL2012 lagene til Danmark og Sverige. Selv om 4-8 års erfaringsforskjell og 5-10 kg gjør forskjell var det mye bra som det kan bygges videre på.

Denne gang var det fem Haslumspillere med i troppen, og da har vi ikke tatt med Kent Robin Tønnesen. På bildet ser vi Haslums Simen Strømberg, Thomas Kristensen, Anders Røe, Sebastian Barthold og Besard Hakaj.

 

Her kan du lese om Danmark – Norge kampen

Her kan du lese om Sverige- Norge kampen