Mikkel Hansen til Bærum – Haslum

Mikkel Hansen til Bærum

Dersom vi vinner vår kvalifiserinsgruppe til Champions League, møter vi blant andre AG København i gruppespillet. Mikkel Hansen og Steinar Ege er blant spillerne Haslumgutta skal måle krefter med da.

På fredag ble gruppene til mesterligaen satt opp. I tillegg til AG, består gruppa av Kielce, St. Petersburg, Gorenje og Chambery. I tillegg til vinneren av vår kvalifiseringsgruppe. Det er en morsom og spennende pulje, som hadde utfordret våre gutter på en flott måte.

Best seedet av lagene er danske AG København. De spilte i mai Final 4 i Champipons league og er helt i toppen av verdenseliten. Med verdens beste håndballspiller, Mikkel Hansen, i spissen hadde det vært tidenes klubbkamp for Haslum HK, ja kanskje for noen norsk herreklubb i en europacup.

Så da er det bare å møte opp når kvalifiseringen kommer og heie gutta frem til seier i pulja.