Tøff kvalifiseringsgruppe – Haslum

Tøff kvalifiseringsgruppe

Vi trakk i dag Metalurg (Makedonia) Hard (Østerrike) og Poltova (Ukraina) i vår kvalifiseringsgruppe. Haslum har rettighetene på å arrangere kvalifiseringen.

Før trekningen var vi seedet i pulje nr. 2, og skulle dermed trekke lag fra seedingsgruppe 1,3 og 4. Fra pulje 4 trakk vi Hard fra Østerrike. Et lag som har få meritter og som vi trolig ikke kommer til å møte. Det er nemlig sånn at vi i første kamp møter ukrainske Poltova, som var seedet som nr. 3. Vinner vi denne kampen, noe vi akter å gjøre, møter vi 1. seedede Metalurg fra Makedonia. Dette var kanskje den verste motstanderen vi kunne fått, men vi viste i fjor at vi kan kjempe jevnt med de.

Da tapte vi med 1 mål i tilsvarende kvalifisering, dengang i Israel. Nå satser vi på at et hjemmearrangement, som vi har førsterett på, vil gi oss det lille ekstra, slik at vi kvalifiserer til mesterligaen.

Det blir en utrolig spennende kvalifisering, og vi gleder oss.