Slår Elverum med 10 mål – Haslum

Slår Elverum med 10 mål

Kampen om sluttspilltrofeet er helt åpen. Vinner vi med 7 mål i kveldens kamp, tar vi vår sjette strake tittel.

Etter en dårlig kamp i Terningen arena på søndag, ligger alt til rette for en thriller i Nadderudhallen i kveld. 6 mål skal tas igjen, noe som ikke er en en umulig oppgave om vi spiller på vårt beste.

Forutsetningene er enkle før kveldens fest. Vinner Haslum med 7 mål går tittelen nok en gang til Bærum. Dersom hjemmelaget vinner med 6 mål blir det en ny og avgjørende kamp i Nadderudhallen løradg 19. mai. Dersom Haslum vinner med mindre enn 6 mål, eller taper kampen, får Elverum med seg trofeet hjem til Østerdalen.

Så i kveld er det en ting som gjelder for gutta i rødt. De må spille årets beste kamp. Da blir det enda en tittel!

For å klare å dette trenger vi din hjelp på tribunen. Vi husker alle hvordan det var på seriefinalen, når hallen var stappfull og stemningen stod i taket. Dette skal vi gjenskape i kveld. Vi skal avslutte med å sende skogbrukerne tilbake med nok et sølv. Vi skal sørge for at det blir en kamp bestående av slit, svette, tårer og mye blod. Vi skal by opp til kamp, og vi skal stå seirende tilbake.

Så nå er det bare opp til laget å prestere. Det gjør vi klart best med deg på tribunen. Kledd i rødt. Vinner dere kampen mot Taiga`n på tribunen, skal vi vinne kampen mot de hvite på banen.