Tap for Elverum – Haslum

Tap for Elverum

Det var aldri tvil om hvor seieren skulle havne under gårsdagens kamp i Terningen Arena. Til det kunne og ville Elverumspillerne mye mer enn våre menn. I morgen derimot, i Nadderudhallen kl 18.10, skal tapet revansjeres.

En enorm ramme med 2303 tilskuere i Terningen Arena, var utgangspunktet for kampen søndag kveld. Den første sluttspillfinalen var i gang og hjemmelaget tok komandoen fra start.

En mageplaget Erlend Mamelund startet på benken, og kunne konstatere at hjemmelaget tok ledelsen tidlig i kampen og aldri gav den ifra seg. De florerte av feil fra gjestenes side. Tekniske feil, kommunikasjonssvikt og mange skuddbom. Elverum straffet Haslum kraftig, og vant til slutt 34-28.

Vi vet at Elverum er et godt lag, men vi har slått de med mange mål tidligere, så i morgen skal vi spille en god håndballkamp, så får vi se om det rekker til en stor nok seier. Med seier med 6 mål, blir det en tredje kamp i Nadderudhallen 19.mai. Dersom det blir seier med mer enn 6 mål, tar Haslum sin sjette tittel på rad. Møt opp i hallen og møt opp tidlig. Her blir det fullt.

Elverum – Haslum HK 34-28 (20-14)

Målscorere Haslum: Thomas Kristensen 6, Kent Robin Tønnesen 6, Erlend Mamelund 4, Einar Riegelhuth Koren 3, Anders Røe 3, Nicolay Hauge 2, Sebastian Barthold 2, Bård Egil Tobiassen 2