Semifinaler mot Drammen! – Haslum

Semifinaler mot Drammen!

Vi har kommet til sluttspillsemifinaler, og Haslum møter Drammen til dyst. 

I dag, onsdag, skal vi gjeste Drammenshallen til den første av 2 kamper. Returoppgjøret kan du se i Nadderudhallen førstkommende lørdag. Dersom det er poenglikhet etter 2 kamper, blir det spilt en tredje kamp i Nadderudhallen onsdag om en uke.

Nå er det vinn eller forsvinn. Vi er klare for å ta nok en tittel, men vet at det blir tøffe kamper mot Drammen. Tidligere Haslum-spiller Magnus Nørstebø har levert noen gode kamper for DHK i det siste, og vi gleder oss til å møte både han, Westgaard og Trym. 

Om Haslumstallen kan det nevnes at vi stiller fulltallige. Gutta har trent godt, og gårsdagens trening viste at vi er «back on track». Vi håper at så mange som mulig tar turen til Drammenshallen i dag, og hjelper gutta videre mot nok en tittel..