Haslum knuste Fyllingen – Haslum

Haslum knuste Fyllingen

Det ble aldri spennende da Haslum tok imot Fyllingen til den siste av kvartfinalekampene i Sluttspillet lørdag ettermiddag.

Det var dagen hvor hjemmelaget viste seg fra sin beste side de første minuttene. Et godt forsvar og en god Trond Tjemsland (BB) bakerst gjorde at hjemmelaget løp over gjestene fra Bergen. Etter 9 minutter møtte vi en historisk skikkelse på tavla, nemlig president Tito (10-2), noen minutter senere var det 17.mai (17-5) før det til pause stod 23-12.

Annen omgang var ikke mer enn 1 minutt før det var julaften (24-12) og resten av omgangen ble en transportetappe. Gjestene tok litt innpå Bærumsgutta på slutten, men det ble en komfortabel 36-28 seier. Med dette er Haslum vinnere av kvartfinalepulje 1 i sluttspillet, og møter Drammen i semifinale. Første kamp i Drammenshallen onsdag 2. mai, og returkampen hjemme i Nadderudhallen lørdag 5. mai.

I den andre semifinalen møtes Elverum og Fyllingen. Fyllingen fikk hjelp til semifinalen av Nøtterøy som vant over ØIF Arendal på hjemmebane.

Haslum – Fyllingen Bergen 36-28 (23-12)

Haslum: Kent Robin Tønnesen 8, Nicolay Hauge 6, Anders Røe 5, Erlend Mamelund 5, Thomas Kristensen 4, Martin Gravdal Haldorsen 3(1), Marius Motrøen 2, Einar Riegelhuth Koren 2, Sebastian Barthold 1, Bård Egil Tobiassen, Ken Marius Krabbe, Henrik Ruud Tovås, Trond Tjemsland.

Toppscorer Fyllingen Bergen: Kristian Bjørnsen 9(3)