Seier over ØIF Arendal – Haslum

Seier over ØIF Arendal

Det ble en litt spesiell start på kampen, da Erlend viste sin dårlige fotballteknikk og klarte å "tråkke over" under oppvarming til kampen.

Gutta viste dog at laget ikke er avhengig av èn enkeltspiller, og vant til slutt 30-28.

Det var en heller svak 1. omgang i Nadderudhallen i går. Særlig bakover varierte vi fælt, og det ene gode forsvaret ble fulgt opp av et ditto dårlig. Fremover på banen var det bedre, men en god Svend Medhus i ØIF Arendalsmålet gjorde at Haslum aldri klarte å få et skikkelig forsprang på gjestene. Til pause stod det 15-15 på tavla.

Tidlig i 2. omgang klarte Medhus å pådra seg direkte rødt kort, etter an takling av Thomas Kristensen. Inn i målet kom Arendals 2. målvakt, og selv om han gjorde en god jobb klarte hjemmelaget å få det lille forspranget som skulle til for å vinne kampen med 2 mål.