Haslum forsterker – Haslum

Haslum forsterker

Haslum HK har kommet til enighet med Kenneth Klev og Kristoffer Kleven Moen om spill for klubben de 2 neste sesongene.

 

Pressemelding

 

Haslum HK signerer 2 landslagspillere.

Haslum Håndballklubb inngår spillerkontrakt med landslagspillerne Kenneth Ryvold Klev og David Kristoffer Kleven Moen lørdag 21.april i Nadderudhallen.

Begge avtalene gjelder ut sesongen 2013/2014, og de to tiltrer troppen til sommeren.

 

Både Kenneth og Kristoffer kommer fra Bundesligaklubben Bergischer HC.

 

Kenneth Ryvold Klev (15.10.1978) er en bakspiller som har spilt Tyskland og Spania i en årrekke. Han fikk sin debut for Norge i 2002 og var en av spillerne i Norges Landslagstropp under årets EM. Klev har 49 landskamper for Norge. Kenneth er fra Bærum, og kommer således ”hjem”. Han har spilt seniorhåndball for Haslum tidligere.

 

David Kristoffer Kleven Moen (07.09.1981) er en flerposisjonsspiller som også har vært proff i Danmark og Tyskland i en årrekke. Han har 5 seniorlandskamper og debuterte for Norge i 2007. I tillegg til å spille for Haslum, skal Kristoffer jobbe som daglig leder for klubben.

 

          ”Gjennom signeringen av Kenneth og Kristoffer får vi inn mye internasjonal rutine i laget. Begge spillerne har en svært god fysikk, og vil være med på å fylle tomrommet etter Erlend Mamelund som reiser til Frankrike. Vi er svært godt fornøyde med å ha sikret oss begge 2 for 2 sesonger.” kommenterer Haslumtrener Tom-Eirik Skarpsno.

 

 

For mer informasjon kontakt:

Ove Kristensen, sportslig leder          +47 408 52 040

Kenneth Ryvold Klev                        +49 171 1467809

David Kristoffer Kleven Moen         +49 170 8048112