Gutta leverte varene! – Haslum

Gutta leverte varene!

I samtlige 60 minutter var Haslum suverene i gårsdagens kamp i Nadderudhallen. 17-9 til pause endte med 35-23 seier til slutt. En 17-åring viste sine kvaliteter og viser at det gror godt i rekkene.

Med Johnny Jensen ute pga en skade i hælen, måtte Nøtterøytrener Geir Erlandsen gjøre om på forsvarsspillet sitt. Derfor var det et ultraoffensivt forsvar som møtte Haslum i Nadderudhallen. Erlend fikk frimerke fra starten av kampen, og Kent Robin møtte også en spiller på 10-11 meter hele tiden. Det ble ingen suksess for gjestene, og når hjemmelaget gjorde jobben i forsvar var det en enkel jobb å gå i en klar ledelse til pause.

I annen omgang fikk Kent Robin hvile, og unggutten Håvard Johannesen overtok hans plass. Håvard har gjennom sesongen trent med A-laget fast, og har tidligere gjort noen små innhopp tidligere i sesongen. I går viste han hvorfor Haslum ønsker å satse på han fremover. Med gode ferdigheter i forsvar, eksplosivitet i angrepet og en ydmykhet i forhold til treningsarbeidet, har den venstrehendte unggutten fra Haslum vist at han snart er voksen nok for de store oppgavene. I går endte Håvard opp med 4 mål. Morsomt.

Gøy var det også å se at Martin Gravdal Haldorsen hadde funnet tilbake til scoringsformen. Liergutten laget 7 mål fra sin høyre kantposisjon.

Alt i alt var dette en stor opptur for Haslum. Ikke var motstanden fantastisk, men de 400 på tribunen fikk se et lag som fightet og ville prestere godt. Nå er det kamp mot Fyllingen i Bergen på onsdag, før vi får besøk at Arendal hjemme førstkommende lørdag.