Tap mot ØIF Arendal – Haslum

Tap mot ØIF Arendal

Haslum reiste til Arendal for å slå austegderene for første gang i år. Med det spillet som bæringene presterte var det helt fortjent at det ikke ble med poeng hjem igjen.

Selv om vi ledet med ett mål til pause, var det kun et spill «på det jevne» i første omgang. Gutta virket «mette» og svært få spilte opp mot sitt normale nivå. I 2. omgang ble det, om mulig, enda svakere spill og da ender det med tap. 

Kampen var jevn gjennom samtlige 60 minutter, og det får være et styrketegn. Selv på en dårlig dag spiller vi jevnt med et av landets beste hjemmelag. 

Dette var første av 6 sluttspillkamper i gruppespillet (kvartfinalene) og nå gjelder det bare å vinne de resterende så er vi i semifinalen. Kampene kommer på rekke og rad fremover, og du får sette av de 3 neste lørdagene da vi spiller våre hjemmekamper. Allerede førstkommende lørdag tar vi imot Nøtterøy hjemme i Nadderudhallen kl 16.30. Da skal vi vise oss fra en mye bedre side, og sende Johnny Jensen og hans kamerater hjem til Vestfold uten poeng. 

Vi trenger din støtte for å nå målet om å ta alle titlene i år igjen. Ikke gå glipp av spennende og gode kamper i Nadderudhallen.