Haslum spiller for gull – Haslum

Haslum spiller for gull

Onsdag 11.april starter årets sluttspill i Postenligaen, og Haslum skal til Arendal.

Årets sluttspill er vesentlig endret og utvidet fra tidligere år.

Nå skal vi først spille dobbel serie mot tre lag. De to beste lagene i vår pulje krysses i semifinaler mot de to beste fra den andre puljen. Semifinalene spilles best av tre. Haslum må med andre ord sørge for å bli nummer 1 eller 2 i sin pulje.

I første kamp i grunnspillet skal Haslum ut i en tøff bortekamp mot ØIF Arendal på onsdag 18.30. Sondre Paulsen (bildet) og ØIF Arendal vant begge kampene mot Haslum i Postenligaen. Selv om Haslum stilte med et noe redusert lag i disse kampene er det ingen lett oppgave å slå ØIF Arendal i Nedeneshallen. 

Det er duket for en tøff og tett kamp allerede i første runde i sluttspillet.

Her ser du alle kampene i  puljene i sluttspillet