Haslum gjorde jobben – Haslum

Haslum gjorde jobben

I søndagens 29-24 tap sørget Haslum for å beholde den lille fordelen før gullkampen mot Elverum.

Haslum hadde to hovedmålsetninger når de dro til Arendal på søndag.

1. Beholde positiv målforskjell i forhold til Elverum
Haslum hadde før søndagens kamper 21 flere plussmål enn Elverum i årets Postenliga. Da innbyrdes oppgjør teller ved poenglikhet, og det ble uavgjort i første oppgjør, var plussmålene viktige å ha på sin side dersom det skulle bli uavgjort i siste Postenligakamp. Med god oversikt over hva som skjedde i Terningen Arena disponerte Haslumtrenerne mannskapet slik at Haslum fortsatt har nevnte uavgjortfordel.

2. Unngå (flere) skader.
Kent Robin Tønnesen skadet ankelen på landslagsamling for noen uker siden. Haslum tok ingen sjanser og lot Tønnesen stå over for å bli helt klar til onsdagens gullkamp.

Haslum tok heller ingen sjanse med Erlend Mamelund som var blitt småsyk på lørdagen.

Kampen.
Tidligere i år har Haslum også spilt uten Erlend og Kente. Laget har da vist at de kan spille jevnt og vinne uten de to toppscorerne sine. Men i Nedeneshallen viste ØIF Arendal hvorfor de bl.a. har slått Elverum på egen parkett. De var stort sett det lille hakket bedre på samtlige posisjoner og vant fortjent.

Anders Røe og Sondre Paulsen var gode for sine lag (bildet er fra tidligere kamp)