Mamelund suveren – Haslum

Mamelund suveren

Erlend Mamelund noterte seg for 14 mål i Haslums 38-32 seier over Runar.

Fantastisk 1.omgang. I 1.omgang var det overraskende stor forskjell på et gulljagende Haslum og et bronsejagende Runar.

Haslum spilte med en offensiv Hauge i forsvar, og solid spill i hele rekka. Fremover på banen var Erlend Mamelund i Storform. Etter 15 minutter stod det 9-3 til Haslum, og 17-8 før det var gått 26 minutter.

Til pause ledet Haslum 19-11, og det var 11-11 i Erlend vs Runar. Totalt lagde Erlend 14 mål. I tillegg til 6 mål på straffe lagde han 8 mål i en kamp han fikk spesialoppvartning fra domemren blåste igang.

Andre omgang ble det noen kaller en transport etappe. Spennende ble det ikke. Til det var forskjellen mellom lagene for stor.

Med Kent Robin Tønnesen på tribunen og en Anders Rød som ble matched litt forsiktig grunnet ankelen fikk Bård Egil Tobiassen større ansvar også fremover på banen. Han benyttet anledningen til å vise alle at han også har noe å gjøre i angrep og lagde 6 mål.

Det var temperatur i kampen.Etter at Lindell på Runar taklet Sebastian Barthold i ryggen på et kontra var det flere Haslumspillere som tydelig forklarte dommeren hva de mente om at Runar «kun» fikk 2 minutter og fikk beholde ballen.

Når støvet hadde lagt seg startet Runar med ballen, og Lindell, Bård Egil Tobiassen og Erlend Mamelund satt på benken med 2 minutters utvisning.

Les mer på:Budstikka og Handballmagasinet