Haslum slo Runar – Haslum

Haslum slo Runar

Haslum seiret over Runar med 38-32 lørdag kveld, og satt enda større press på Elverum i gullkampen.

Med Kent Robin Tønnesen ute med skade, var det nok mange som var usikre på utfallet av kampen mot en av medaljekandidatene i Postenligaen. Uten en venstrehendt høyreback blir spillet anderledes enn vanlig. Dette taklet dog Haslumgutta på en god måte, og laget ledet fra start til mål.

Forsvaret i 1. omgang var kanskje årsbeste, noe som igjen førte til mange kontringer. Til pause stod det 19-11, og Erlend stod for 11 av målene. Bård Egil Tobiassen stod frem i rollen som skytter i kampen, og det er lenge siden egderen scoret 6 mål. Nicolay Hauge løste sin utgrupperte forsvarsjobb på en fin måte, og styrte opp mye bra angrepspill. Thomas Kristensen var solid på høyrekanten, og Sebastian Barthold leverte også en god kamp på motsatt kant. Når Haslum i tillegg hadde en svært så opplagt Einar Riegelhuth Koren på linja, hadde Runar aldri en sjanse i Nadderudhallen.

Haslum HK – Runar IL 38-32 (19-11)

Mål Haslum: Erlend Mamelund 14 (6), Thomas Kristensen 6, Bård Egil Tobiassen 6, Einar Riegelhuth Koren 4, Nicolay Hauge 3, Sebastian Barthold 3, Anders Braskerud 1, Anders Røe 1,

Toppscorere Runar: Peder Trevland og Jørgen Nordby begge med 6 mål.