Reisebrev fra Sebastian – Haslum

Reisebrev fra Sebastian

Robert Hedin er i Danmark med de hjemlige landslagsspillerene. Vi har med 4 mann. Sebastian Barthold har sendt oss et reisebrev à la "onkel reisende Mac"

Tre dager har passert på samling og det begynner å tære litt på kroppene til de fleste. Har vært en fin samling så langt og tror alle har kost seg masse.

Natt til mandag ankom vi Danmark med båt midt på natta, og en liten kjøretur gjensto før vi kunne få oss en seng å sove i. Den lille turen skulle vise seg å være litt vanskeligere enn ventet. Ved to anledninger kjørte vi feil og vi prøvde også å ta oss inn på et hotell uten hell. Vell fremme ved rett sted fikk vi lagt oss på Aalborg College.

Første dag gikk relativt fort for seg med en løpeøkt og mye soving. 10*400 m på løpebane stod for dør. Med tidtaking skulle Kente vise seg fra en positiv side. Siden vi kjørte feil, igjen, hadde vi noen runder til gode på resten som hadde startet før oss. Kente satte et godt tempo fra start og det holdt en stund. Med ekstrarundene gjenstående måtte Einar ta seg et par turer ekstra rundt banen for å slepe Kente gjennom det. Men all ære til Kente som fullførte økta.

Dagen etter hadde vi to håndballøkter. Her fikk vi storbesøk av Kjelling og Tvedten som stod for første trening. Kantene på en side med Tvedten og resten på andre med Kjelling. Var en god økt med masse skudd for min del. Var lærerikt og morsomt; mye jeg kan ta med meg fremover og jobbe med videre.

Dagen i dag har vært innholdsrik med to håndballøkter, litt basis og en tur til Skive og tilbake. Tror riktignok at vi hadde slått Skive rimelig greit, men Aalborg tok hvertfall en komfortabel seier.

Skulle gjerne skrevet stygge ting om Kentes fotballferdigheter. Men så langt har mannen vært på rett sted til rett tid og notert seg med flere scoringer. Det kan diskuteres om det er ferdigheter eller flaks, men mål har det blitt.

For øvrig så har nysignerte Simen Strømberg gjort en bra samling så langt og mener at ”fotballferdighetene” til kente er basert på alt annet ballkontroll

Sebastian Barthold, toppscorer fotball