Simen Strømberg – Haslum

Simen Strømberg

I går ble det klart at Haslum HK har signert BSK/NIF-spilleren Simen Strømberg. Men hvem er han egentlig? Vi tok en rask prat med 22-åringen.

«Jeg er en ekte kolbotngutt», er det første Simen sier. «På fritiden er jeg veldig aktiv. Jeg liker all sport, og tilbringere store deler av fritiden enten på icehockey banen, golfbanen eller i slalombakken. Jeg har hytte på trysil og vil kalle meg selv et fjellmenneske. Jeg reiser mye med familen og har opplevd mye morsomt i min barndom. Jeg er en sosial person og liker å være med gutta, ellers kommer jeg godt overens med alle mennesker.» fortsetter han.

 Når vi ber han beskrive seg på håndballbanen svarer han følgende:

«På håndballbanen er jeg målrettet og klar på hva jeg ønsker. Jeg er generelt veldig interessert i håndball og ser mange matcher osv hjemme på gutterommet. Jeg har klare meninger om hvordan håndball skal spilles og liker å være med på å bestemme det. det er kanskje derfor jeg valgte å bli playmaker.»

 

Som håndballspiller har jeg klare ambisjoner! Jeg har et sterkt ønske om å bli en del av et norsk herrelandslag og en dag spille i det store utland.