Ny talentfull rekruttlandslagsspiller – Haslum

Ny talentfull rekruttlandslagsspiller

Simen Johannessen Strømberg (22) har signert en treårskontrakt med Haslum HK.
Han kommer til Haslum HK etter 3 sesonger i BSK/NIF.

Simen er en av Robert Hedin sine faste spillere på rekrutteringslandslaget og reiser i dag til Aalborg, og samling for spillere i fra hjemlig liga. Simen har med sine 77 junior landskamper og 4 landskamper alt mye internasjonal erfaring, som Haslum HK vil nyte godt av kommende sesonger.

Robert Hedin kommenterer Simen på følgende måte:
– Simen Strømberg er en av de mest spennende playmakerene i Postenligaen. Simen har stor ambisjoner og er en talentfull spiller med stort potensial. Han kan nå det norske herrelandslaget med rett trening og utvikling.

Fornøyd Skarpsno
– Simen er en spiller jeg kjenner godt fra 3 år på Wang Toppidrett.  Han har de rette holdningene for å bli en toppspiller, og passer godt inn i våre målsetninger i Haslum HK.  Han har alt rukket og markere seg i Postenligaen gjennom de siste årene, sier en fornøyd trener Tom-Eirik Skarpsno.

Haslum HK er spesielt fornøyde med å knytte til seg talentfulle unge spillere som har store ambisjoner på egne vegne.  Dette passer inn i vår profil med norske spillere som vil ut i de beste ligaene i verden.  Samt heve klubben til å ta skritt nærmere Europa Cupspill, og aller helst Champions Leauge. 

Klubben har fortsatt ambisjoner om å kvalifisere seg til gruppespill i Mesterligaen innen to-tre sesonger.  Samt bidra til at Norske herrelandslaget utvikler seg til å kjempe om medaljer i mesterskap.  Det er også viktig for klubben og være en av de ledende aktører på markedet når det gjelder å eksportere spillere til større ligaer. 

Nettopp derfor gleder vi oss å se Simen Strømberg i Haslumdrakt kommende sesong.  Og samtidig ønsker vi han hjertelig velkommen til oss.

For ytterligere informasjon:
Tom-Eirik Skarpsno
Hovedtrener
Mobil: 971 23 212

(Haslum)