Sola og Viking neste – Haslum

Sola og Viking neste

Lørdag er det håndballgalla i Stavanger idrettshall. Viking vs. Haslum er siste kamp på programet og det er en motivert Haslumgjeng som tar turen til oljebyen.

Først ut er Stabæk. De skal møte et Sola lag som med seier vil gå fra direkte nedryksplass til plass i sluttspillet. Det er derfor et lag som kommer til å krige i 60 minutter som tar i mot Stabæk, som på sin side kan krabbe opp på fjerde plass på tabellen.

Haslum møter et Viking lag som har slitt med mye skader og variert stort gjennom sesongen. Siste runde slo de Runar og krabbet opp på en delt bronsjeplass.

Postenligaen for herrer er enda tettere. Det skiller kun tre poeng fra bronse til niendeplass. Viking har bronsjeluft i nesa, og vil vise hjemmepublikum at de fortsetter der de slapp mot Runar.

Lørdag møter Haslum et lag som altid lager mye mål. «Vi må være gode i angrep for å stoppe kontringene til Viking. Vi gleder oss veldig til kamp, og det har vært gode treninger hele uka» sier trener Tarjei Sundal.

Haslum skal kjempe for at 2 poeng blir med hjem i baggasjen.

Begge kampene går på TV2 Zebra.
Stabæk kan du følge fra 15.15, og Haslum fra kl 17.15.

Husk at du kan stemme på Haslum sine beste spillere. Send Haslum (mellomrom) draktnummer til 22 58. Alle dine stemmer er med i trekningen av Puma college genser.

(1,- pr melding)