Ikke helt lørdagsstengt – Haslum

Ikke helt lørdagsstengt

Haslum sendte Herulf Moss hjem med ti-målstap (42-32) i lørdagens Postenligakamp.

Kampen startet jevnt og etter syv minutter var det 4-4. Men før uret viste tolv minutter lå Haslum under 4-8.

«Ingen kamper en enkle i Postenligaen, men vi visste at vårt høyeste nivå er bedre enn Herulf sitt » sier trener Tarjei Sundal «Føler ikke vi komme skikkelig i gang og det ble litt stang ut».

Men da var det nok. Forsvaret ble satt, og tempoet forover økte. Når drøye kvarteret var gått utlignet Haslum til 9-9, og etter det styrte Haslum kampen som de ville. Anders Braskerud avslutett førsteomgang ved et skudd i krysset og ga Haslum en 22-14 ledelse til pause.

Haslum styrte andreomgang, og det hele endte 42-32.

«Gøy å se at Sebastian Barthold holder formen oppe og at Anders Braskerud leverer en god kamp» sier Tarjei. Sebastian laget 11 mål og ble kåret til banens beste spiller. Anders gjør en bra kamp og lager 3 fine mål.