Tøff bortekamp søndag – Haslum

Tøff bortekamp søndag

Nøtterøy melder om god stemning på siste trening før kampen. Vi svarer med beste treningsuka på lang tid. Det blir morsomt i Nøtterøyhallen søndag.

Nøtterøy slo Elverum da østerdølene tok turen til gjestet Vestfold 5.februar. Vi vet derfor at det er et bra lag vi møter. Som vanlig er motstanderen analysert nøyaktig, og vi er klare for oppgaven som møter oss.

Det har vært en veldig bra treningsuke, og spesielt gledelig er det at veldig mange spillere har prestert på høyt nivå. Dette gjør at vi kan rullere mye på spillere uten at det svekker laget noe. Bredden kan bli avgjørende på søndag. Vi garanterer et gull-sugent Haslumlag som skal bevise at Nøtterøy er best når sola står høyt på himmelen, vannet holder 20 grader og svabergene er fulle av solbrune kropper.

Vi håper du tar turen til hallen. Enten du er fra Bærum eller Tønsberg. Dette blir morsomt.