Trond Tjemsland forlenger! – Haslum

Trond Tjemsland forlenger!

Gårsdagens bestemann, Trond Tjemsland, har skrevet under en ny 2-års kontrakt med Haslum HK. Norgesmestrene har dermed sikret seg en ung og sulten målvakt med ambisjoner.

«Vi har sikret oss Trond for 2 nye år. Han er fortsatt ung, har et veldig bra nivå «inne» og kommer garantert til å bli mer stabil. Hans gode humør og hans evne som lagspiller var også viktige for vårt ønske om forlengelse av kontrakten. Vi har store forventninger til Trond og gleder oss til å fortsette samarbeidet» sier Tom-Eirik Skarpsno. «I tillegg er han en av mange lokale gutter, og passer inn i Haslum sin policy om å bruke lokale spillere der det er mulig»‘

På spørsmål om hvorfor Trond velger å forlenge kontrakten svarer han;

«I Norge er det bare en klubb for meg og det er Haslum. Dette er klubben jeg har mitt hjerte i, og jeg elsker å jobbe sammen med klubben og gutta. Jeg er helt sikker på at Haslum er den klubben som kan hjelpe meg med min videre utvikling. Så får jeg bruke tiden godt og bli mer stabil. Forhåpentligvis kan jeg ta steget ut i Europa i 2014.»

Hva med landslaget, Trond?

«Hvis jeg får den utviklingen jeg tror på, og skal jobbe for, håper jeg at landslagsledelsen finner en plass til meg. Det hadde vært morsomt, og en ære å få spille for Norge i et mesterskap»

Vi gratulerer både Haslum og Trond med signeringen.

(Haslum)