Back on track – Haslum

Back on track

Etter 2 kamper, mot BSK/NIF og Sandefjord, uten alt for godt spill, var våre menn back on track mot Fyllingen lørdag ettermiddag.

Haslumlaget som entret parketten i Nadderudhallen lørdag ettermiddag hadde vireklig bestemt seg for å vise seg fra sin beste side. Anført av en strålende Trond Tjemsland i målet og et forsvar som var tettere enn en fengselsmur, dro hjemmelaget fra tidlig i kampen. Etter 20 minutters spill hadde Modulveggen i målet bare sluppet 3 baller forbi seg, og stillngen var 8-3. De siste 10 minuttene av omgangen scoret lagene annenhver gang, slik at det ved pause stod 13-8 på tavla.

De første 10 minuttene av 2. omgang storspilte våre menn, og gikk opp i en 11-måls ledelse. På det meste ledet vi faktisk med 13 mål (30-17), og seieren ble til slutt på 33-22.

En strålende prestasjon av Haslum som er tilbake med storspillet. Neste kamp er mot Nøtterøy, søndag 18.2. Vi håper mange har mulighet til å ta turen til Vestfold og heie oss frem til nok en seier i en vanskelig kamp.

Haslum HK – Fyllingen Bergen 33-22 (13-8)

Mål Haslum: Kent Robin Tønnesen 10 (4), Erlend Mamelund 8, Einar Riegelhuth Koren 6, Marius Motrøen 3, Anders Røe 2, Martin Gravdal Haldorsen 2, Nicolay Hauge 1, Bård Egil Tobiassen 1, Sebastian Barthold 1

Toppscorer Fyllingen Bergen: Kristian Bjørnsen 8