BSK/NIF – Haslum – Haslum

BSK/NIF – Haslum

Endelig er vi i gang igjen. Etter en Postenligapause pga. EM, går vi nå inn i en hektisk kampperiode. Vi gleder oss!

I dag, lørdag 4.februar, tar vi turen til Nordstrandshallen for å møte BSK/NIF. Mange vil si at denne kampen skal Haslum vinne, og vi er enige. Allikevel er det ingen enkle kamper i årets serie, så vi trenger din hjelp i Nordstrandshallen.

Foruten Marius Braskerud som har pådratt seg et tretthetsbrudd i ryggen, er troppen skadefri. Treningene har vært gode den siste uka, og alle er klare for å ta opp kampen mot de andre lagene mot vårt neste mål, Seriegull.

Våre landslagsspillere fikk en ukes ferie etter mesterskapet. Dette gjør at vi har hatt en drøy uke med trening, hvor alle har vært til stede. Denne tiden har vi benyttet godt til å forberede oss mot dagens kamp. Det blir spennende å se om BSK/NIF kommer med sitt 3-2-1-forsvar, eller om de velger en noe mer nedgruppert variant. Vi er klare til å ta imot hva som måtte komme.

Ha en flott lørdag, og ta gjerne en skitur før du møter opp i «Niffen» kl. 16.00.