5-måls seier over BSK/NIF – Haslum

5-måls seier over BSK/NIF

Haslum slo BSK/NIF 33-28 i lørdagens kamp i Nordstrandshallen.

Kampen var jevn i hele 1. omgang, men med Haslum ofte 1-2 mål foran i protokollen. Forsvarsspillet til bæringene var under enhver kritikk, og gutta fikk høre da lagene gikk til pause med 16-15 ledelse. Det så ut til at kaptein Einar og hans mannskap skjønte alvoret, for etter hvilen var det mye bedre takter. Etter 14 minutter av omgangen stod det 27-18, og kampen var i realiteten avgjort. Noe skuffende var det allikevel at vi slapp hjemmelaget inn igjen i kampen, selv om de aldri var nærmere enn 3 mål. Viktigst av alt var 2 poeng, så får vi være gode i samtlige 60 minutter mot Sandefjord hjemme i Nadderudhallen på onsdag.

Det var stor usikkerhet rundt skadesituasjonen til hjemmelaget, men de stilte med fullt mannskap. Spiller BSK/NIF som i dag kan de fort ta nok poeng til å klatre over kvalifiseringsplassen de ligger på for øyeblikket.

BSK/NIF – Haslum HK 28-33 (15-16)

Målscorere Haslum:

Erlend Mamelund 9 (1), Sebastian Barthold 8, Kent Robin Tønnesen 4, Einar Riegelhuth Koren 4, Anders Røe 3, Thomas Kristensen 3, Marin Gravdal Haldorsen 1, Nicolay Hauge 1.

Toppscorer BSK/NIF:

Christian O`Sullivan 10

Øverst ser vi Sebastian Barthold lage sitt åttende mål.

Under ser vi Einar setter et av sine fire mål:

 og Chistian O’syllivan som med 10 mål ble kampens toppscorer.