Reisebrev fra Paris – Haslum

Reisebrev fra Paris

Da Kente kom med krass kritikk av Erlend sin fotballferdigheter i sitt reisebrev, har andre på landslaget følt de måtte si noe. Sondre Paulsen er en av disse. Mon tro om Erlend har en finger med i spillet.

Det ser ut som stemningen og humøret er på topp i troppen. Erlend spilte jo en flott kamp sist, og er klar for ny kamp i kveld. Viktigst er kanskje dette reisebrevet fra gutta hvor Sondre Paulsen sender sine kommenterer. Vi ønsker gutta lykke til i kveld.

Hei alle der hjemme!

Har blitt bedt om å skrive noen linjer om innsatsen til Kent Robin Tønnesen på fotballoppvarmingen på samling. Å fatte seg i korthet kan bli vanskelig men vi prøver..

At Kente er oppvokst med andre ting en ball i beina kan de fleste se. skating og pianospilling er blant teoriene det prates om, og at fotballen først kom da han signerte for Haslum.

Vi har i samråd med Kente funnet ut at han skal gjøre to positive aksjoner i hver kamp. Det er vanskelig å finne, men på dagens trening hadde han en vellykket klarering og han hadde knyttet en fin dobbelknute på skolissene sine…

Mvh Sondre (Paulsen), ØIF Arendal og Norge

PS. Dagens kamp ser du på TV2 Zebra fra kl 20.50