Erlend toppscorer – Haslum

Erlend toppscorer

Erlend Mamelund ble toppscorer med 8 mål, og var Norges beste, da de asurblå slo våre menn i kveldens treningskamp i Paris. Einar Riegelhuth Koren spilte også en god kamp, og noterte seg for 4 scoringer.

Kampen startet bra for Norge, og hold franskmennene til 7-7. Derfra og de neste 12 minuttene var det kun et lag på banen. Anført av en strålende Abalou, reiste Frankrike fra og ledet 16-8. Det ble noe jevnere mot pause, og lagene gikk til hvilen med 21-13 på tavla.

I 2. omgang var det Erlend-show fremover, og Magnus Dahl-show bakover. Norge spilte morsom og bra håndball, og tok igjen nesten hele den franske ledelsen. På det nærmeste var Norge bare 3 mål bak.

Dette var en oppløftene kamp for gutta med flagget på brystet. Frankrike er storfavoritter til å vinne EM, og i dag stilte de med hele sitt stjernegalleri. Vi satser på at «våre» gutter tar med seg mye lærdom hjem til den norske serien.

Torsdag er det ny kamp mellom lagene. Denne kan du se direkte på TV2 Zebra kl 20.50.