Reisebrev fra Kent Robin Tønnesen – Haslum

Reisebrev fra Kent Robin Tønnesen

En noe skuffet Kente legger skylden på Erlend for at de tapte begge fotballkampene i dag. Her er litt om hva dagen har bestått av.

Hei alle sammen!

Etter en flott helg her i Paris, hvor vi til og med har hatt besøk av damene våre, var vi i dag tilbake på parketten. Dama er byttet ut med Magnus Jøndal, men han er en god romkamerat. Dessuten er han mye billigere i drift. Jeg har nok vært i alle Paris sine butikker med Madde. Så jeg skal ikke klage.

I dag har vi hatt 2 treninger, hvor spillesystemer og trekk har vært hovedtema. Det kan komme godt med før kampene mot Frankrike. Som vanlig startet vi treningene med fotball, og vi unge tapte begge kampene. Erlend hadde vel litt slett innsats, så jeg legger skylden på han.

Nå ser vi alle sammen frem mot kampene, og gleder oss til mesterskapet.

God natt folkens. Nå trenger jeg noen timers søvn. Det tar på å være yngstemann på tur 🙂

Kente #15