Reisebrev fra Erlend – Haslum

Reisebrev fra Erlend

Landslagsgutta er i Paris for å tøffest mulig sparring før EM starter 16.januar. Vi tok en liten prat med Erlend søndag ettermiddag.

Hei alle sammen der hjemme!

I dag har vi hatt en fridag fra trening. Det trengs før vi skal møte Frankrike til 2 kamper til uka. Franskmennene er jo regjerende mestere, og den tøffeste motstanderen vi kunne fått. Det blir morsomt.

Dagen i dag har vært skikkelig turist-dag, og Einar og jeg har brukt dagen sammen. Etter en god frokost reiste vi til Versailles-slottet, før vi beveget oss til Paris sentrum. Der valgte vi sykkel-taxi som fremkomstmiddel (se bilde) på vei til Louvre. Der tok vi oss en tur på kunstutstiling. Vi fikk se Mona Lisa på nært hold. Kanskje ikke kjempe spennende, men må vel sees når man først er i Paris.

Kvelden tilbringes på senga, både jeg og Einar er småsyke så begge tar en rolig kveld med en god film.
Vi snakkes senere.
Håndballhilsen fra Erlend
Dere må gjerne følge Erlend på twitter, der det stadig vekk kommer noen tweets fra håndball-verdenen.