2011 – Året vi vant ! – Haslum

2011 – Året vi vant !

For nøyaktig 1 døgn siden tok Haslum sin 4. tittel på rad. Det siste året har vært et eventyrår for håndballen i Bærum. Her er et lite tilbakeblikk på alt det morsomme.

Oslo Spektrum. Årets håndballbegivenhet på norsk jord. Cupfinalen.

Nok en gang fikk vi oppleve det. Nok en gang klarte vi å bli norgesmestre. Det var jevnt og tett i 30 minutter. Deretter viste vi at Haslum var det beste laget. På det meste hadde vi en ledelse på hele 15 mål. Det endte 38-28, og HM Kongens pokal ble hevet av vår flotte ambassadør, Einar Riegelhuth Koren. Vår kaptein som i går gikk foran og viste at med trening, tålmodighet og innsats når man langt.

30 er tallet. Alle våre titler det siste året har kommet den 30. i måneden. Vi starter med den første.

30. desember 2010. Cupfinalen mellom Haslum og Follo. Vi var store favoritter, men hadde ikke vært så flinke til å løse motstanderens utgrupperte forsvar. Det skulle vise seg å ikke bli enkelt da heller. Kampen var jevn hele veien, men vi klarte å vinne 24-20. Til pause sto det 11-10. Det var en slitekamp som gav resultat. Vi var Norgesmestre! Den første tittelen etter «hjemkomsten» til Erlend og Einar.

30. mars 2011. Det hadde gått 3 måneder siden NM-gullet, og serien hadde gått sin gang. Vår argeste konkurrent til seriemesterskapet, Elverum hadde vi slått 3 ganger, men vi hadde avgitt 4 poeng mot Drammen. Det var derfor godt å kunne avgjøre serien hjemme mot Arendal. Nadderudhallen var fylt til randen, og det ble en morsom kamp. Med seier 28-25, var det klart for konfetti og champagne. Sesongen andre tittel var i boks, og vi skulle spille kvalifisering til Champions league. Det var en bursdagsgave som Tom-Eirik satte høyt.

30. april var det klart for sluttspillfinale i Drammen. DHK hadde fått juling i semifinalen, og nok en gang stod Elverum på motsatt side. Med to titler i lomma, slapp gutta skuldrene ned og spilte godt. Elverum ble slått 28-24. Alle titlene i sesongen hadde havnet hos Haslum. Det var en drøm som hadde gått i oppfyllelse. Laget hadde levd opp til forventningene.

Når vi nå har startet denne sesongen med å bli norgesmestre, blir ikke presset mindre. Så langt i serien har vi hatt en del skader, men allikevel ligger vi på 2. plass og kan avgjøre serien selv. Vi skal «bare» vinne resten av kampene. Det blir tøft, og vi vet at det er mange lag som har samme mål som oss. Vi skal gjøre alt vi kan for å vinne. Det er målet når vi går på parketten, enten til kamp eller til trening. Uansett skal vi gjøre det vi kan for å bli best mulig.

Vi satser på at du blir med oss på neste kapittel i eventyret. Følg oss på hjemme og bortekampene. Kommenter artikler her på hjemmesiden eller på facebook. Vi ønsker å være vinnere!

Et godt nytt år ønsker vi alle sammen!