Cupfinale! – Haslum

Cupfinale!

Noen dager er bare større enn andre.  30. desember 2012 er den største dagen for Bærumshåndballen, da vi har 3 finalelag i cupfinaler i Oslo Spektrum.

Før våre menn tar i mot Drammen til en thriller av en finale kl 16.45, skal stabæks juniorjenter møte Bækkelaget kl. 10.30. 4 timer senere, kl. 14.30, skal damene til Stabæk bryne seg mot Larvik sine champions league-mestere.

Ikke rart vi gleder oss!

For nøyaktig ett år siden opplevde vi i Haslum en fantastisk fest i Spektrum. Tribunen var farget rød, og gutta merket virkelig stemningen fra alle sammen. Når det i tillegg ble seier over Follo, var dagen komplett. Det er slike opplevelser som gjør at gutta gir det lille ekstra. Det er slike opplevelser vi ønsker å gjenskape, og det er hva vi planlegger å gjøre i dag.

Drammen blir garantert en tøff nøtt å knekke i dag. Laget har tradisjoner fra cupfinaler gjennom mange år, og det er ikke mange spillere som ikke har erfaring fra parkette i Spektrum. Allikevel mener vi at gullet kommer til å havne på kontoret til Haslum i år igjen. Gutta kommer til å spille med hjerte utenpå drakta, og ofre alt de kan for Hans majestet kongens pokal.

Vi gleder oss til kamp, og til å møte alle dere supportere.